2011. április 30., szombat

Brealey, Richard: Modern vállalati pénzügyek - Jelenlegi ára: 7 505 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Modern vállalati pénzügyekA könyv listaára: 7900 Ft. Leírás:
A korszerű pénzügyi szakirodalom egyik alapműve megújult tartalommal és formában jelent meg, elsősorban a pénzügyi menedzsmentet tanuló diákok számára. A tőkepiacok globalizálódása, a kilencvenes évek óriási egyesülési hullámai, az internetes vállalatok tündöklése és bukása, az euró megjelenése mind olyan tényező, melyek a szerzőket könyvük jelentős tartalmi megújítására késztették. A könyv az új jelenségeknek megfelelően tárgyalja a vállalati pénzügyek hagyományos kérdéseit: a jelenérték-számítást, a pénzügyi kockázatokat, a pénzügyi tervezés és a finanszírozási döntések szempontjait, a tőkeszerkezetet és az osztalékpolitikát, a felvett hitelek értékelését és a kockázatkezelést, a vállalati egyesülések, a vállalatirányítás és a vállalatfelügyelet pénzügyi vonatkozásait. A fejezetek végén található bibliográfiák mellett a feladatok is a megújult tartalomnak megfelelően gazdagodtak. Az új, egykötetes kiadáshoz tartozik egy CD-ROM is, amely segíti az olvasókat az anyag megértésében és gyakorlati alkalmazásában. Ez utóbbit szolgálja a PowerPoint prezentációs rendszer, a számítógépes munkalapok, a pénzügyi videoklipek, valamint a számos hasznos webhely is. A könyv a jelenérték-számításokhoz szükséges táblázatokkal, a közölt feladatok megoldásával és a könyvben előforduló fontosabb fogalmak magyarázatával zárul és bőséges tárgymutatót is tartalmaz. ISBN: 963-545-422-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 7 505 Ft

Az aukció vége: 2011-05-03 23:11
. Brealey, Richard: Modern vállalati pénzügyek - Jelenlegi ára: 7 505 Ft

Fontos