2011. április 16., szombat

GSM VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓ KÉSZLET TELEFONOS 1ÉV - Jelenlegi ára: 26 550 Ft


Originál-bontatlan, ÚJ BOLTI TERMÉK: műszaki kereskedelmi szaküzlet vagyunk, magyar nyelvű használati utasítással, kermi engedéllyel,  névre szóló ÁFÁ-s számlával
1 ÉV GARANCIA
GSM VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓ KÉSZLET TELEFONOS 
MINDEN TERMÉKÜNK FIX ÁRAS, ÍGY AZONNAL MEGVÁSÁROLHATÓAK A "VEGYE MEG MOST" GOMBBAL!
Komplett riasztó rendszer GSM hívóval és SMS küldővel. A vezeték nélküli központ tartozék akkuval, vezetékes szirénával 1db vezeték nélküli nyitás- és 1db vezeték nélküli mozgásérzékelővel, valamint 2db távirányítóval és programozó billentyűzettel, tápegységgel rendelkezik.
- A redszer tovább bővíthető: max. 5 db távirányítót és max. 16 db mozgásérzékelőt tud kezelni. - 10 mp. üzenet rögzíthető, melyet riasztáskor lejátszik a max. 6 mobil vagy vezetékes telefonszámra, ill. 1 számra SMS üzenetet küld riasztási zónával. - Hívással és SMS-sel távirányítható: Ki-és bekapcsolás, sziréna ki- és bekapcsolás, lehallgatás, állapot lekérdezés. - Távirányítóval pánik riasztás, valamint külön csak a nyitásérzékelők is élesíthetők ( otthon lét ). - Kiegészíthető még  mozgásérzékelővel, távirányítóval.
A készülék egyszerűen, gyorsan szakértelem nélkül üzembe helyezhető, így nem kell idegeneket a lakásába, nyaralójába beengednie. A - nem feltétlenül használandó -, szirénán kívül nem igényel vezetékezést, így a központi egység jól elrejthető, akár bútorba, bútor alá, padlástérbe stb.
A GSM ( mobil telefon ) hívónak köszönhetően, vezetékes telefonvonal nélkül, bármely szolgáltató feltöltős, vagy előfizetéses SIM kártyájával üzemeltethető, melyet a felhasználónak kell beszereznie, tehát a SIM kártya nem tartozéka
Így telefonvezeték elvágással nem lehet hatástalanítani,  valamint a beépített akkumulátornak köszönhetően kb. 20 órán át hálózati feszültség nélkül is üzemel, így ha a behatoló ,, elveszi az áramot", akkor is működik a rendszer. Sőt, ha bármely okból áramkimaradás következik be, Ön azonnal SMS üzenetben értesül erről, valamint a hálózati feszültség visszakapcsolásáról is.
A készülékhez 2 db távirányító tartozik ( de további 3 db-bal kiegészíthető ), mellyel falakon át is lehetséges a ki és bekapcsolás, valamint otthon tartózkodása esetén külön csak a nyitásérzékelőket is bekapcsolhatja. A pánik gomb lenyomásával azonnal működésbe hozhatja a külső szirénát, illetve elindíthatja a telefonhívásokat, ami az otthon lévő családtagoknak nyújt nagyfokú biztonságérzetet.
A külső sziréna programozástól függően teljesen kikapcsolható, vagy a szirénázás ideje 30mp-től 1, 5 percig beállítható, illetve folyamatos üzemre kapcsolható.
A készülék a felhasználó által rögzített max. 10 mp. hangüzenetet a telefonriasztáskor lejátssza a hívott félnek, így külső személy ( rendőrség, polgárőrség, távfelügyelet ) is tudja azonosítani riasztás helyét. A hívott telefonban azonnal hallhatóvá vállnak a megfigyelt helységben lévő hangok.
6 telefonszámot képes egymás után feltárcsázni ( vezetékest, vagy mobilt egyaránt ) és ezek közül bármelyik telefonról megszakíthatóak a további hívások, illetve azonnal be- és kikapcsolható a sziréna, valamint a riasztóközpont is ki- és bekapcsolható.
A készülék képes 1db SMS üzenet fogadására alkalmas telefonra - a telepítéskor megadott - érzékelő sorszámát továbbítani, így riasztás esetén azonosítható az első behatolás helye, valamint a további mozgások követhetők a megfigyelt területen. Ennek a funkciónak, valamint a behallgatásnak köszönhetően szinte teljesen kizárhatóak az esetleges téves riasztásokra tett fölösleges ellenintézkedések.
A távirányítón kívül telefonhívással, valamint SMS paranccsal is vezérelhető, sőt SMS lekérdezésnél, válasz üzenetben bármikor tájékoztat a készülék állapotáról ( be van-e kapcsolva, illetve melyik érzékelőn van riasztás).
További lehetőség a távfelügyeleti állomásnak küldhető 6 számjegyű ID kód beprogramozási opció.
A szett tartalmaz egy vezeték nélküli nyomógomb egységet, melynek segítségével a beállítások, valamint az érzékelők betanítása költségmentesen elvégezhető.
A programozás, valamint a telefonos ki- és bekapcsolás kóddal védett, a rendszer csak a betanított távirányítók és érzékelők utasításait hajtja végre.
Műszaki adatok:
Működési frekvencia:          433, 92 MHz
Tápellátás:                       100-240VAC/ 6V DC adapter 1A,
                                     1800mAh 3, 6V Li-ion akkumulátor
Készenléti áramfelvétel:      90mA
Riasztási áramfelvétel:        200mA
Készenléti fogyasztás:        0, 5W
Bővíthetőség:                    max. összesen: 5 db távirányító és 16 db érzékelő
Postaköltség 980-
Postázás-szállítás:  vételár beérkezésétől számított: általában -3-,  legkésőbb -7- munkanap, de ideiglenes készlethiány ritka esetben felmerülhet. Kérem, tekintse meg üzletünk többezer egyéb kategóriás termékét is: http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=Vallserrano Köszönöm megtisztelő érdeklődését: -Zoltán-


Jelenlegi ára: 26 550 Ft

Az aukció vége: 2011-04-14 16:49
. GSM VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓ KÉSZLET TELEFONOS 1ÉV - Jelenlegi ára: 26 550 Ft

Fontos