2011. április 19., kedd

Titánium Karika Gyűrű 67 - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

MT21-67
Tudta-e Ön, hogy úgy tartják:
A titánium: a földkéreg egyik leggyakoribb eleme, de előfordulása igencsak szétszórt. Előállítása igen költséges, de előnyös tulajdonságai indokolták felhasználását. Rendkívüli szilárdsága, keménysége, korrózió- és hőállósága kis sűrűséggel párosul, ezért elsősorban a repülőgépiparban, vegyipari- és hajózási berendezések gyártásában használják, illetve előszeretettel alkalmazzák a gyógyászatban is.
Csak nemrégiben fedezték fel, hogy ez a különleges anyag ékszernek is kiváló. Az Egyesült Államokban a titániumékszerek már hatalmas divatot teremtettek, ugyanakkor Magyarországon még csak nemrégiben kezdtek el piacot hódítani. A titániumból készült karkötőkből, gyűrűkből nem oldódnak ki fémionok, ezért a fémérzékenyek is gond nélkül viselhetik. Alacsony sűrűségük miatt súlyuk szinte észrevétlen, mindazonáltal rendkívül tartós darabok.
Szállítási idő, az összeg beérkezését követően 1-3 nap!
A KLUGEX közel két évtizedes üzleti múltra tekint vissza. A cégünk által forgalmazott ékszerek eredetisége 100% garantált.
Termékeinket számlával szállítjuk kedves vásárlóinknak, áraink az áfát tartalmazzák!
Minden termékünkre 8 napos visszavásárlási garanciát vállalunk!
Javasoljuk ékszert csak megbízható forrásból vásároljon, ne dőljön be a piacot elárasztott hamisan fémjelzett értéktelen fémekből készült utánzatoknak!
A klugex-usa termékeit megtekintheti  ITT!



Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Az aukció vége: 2011-05-08 00:35
. Titánium Karika Gyűrű 67 - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Fontos