2011. december 25., vasárnap

Bray, Libba : Az az édes távoli harang - Jelenlegi ára: 2 460 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Az az édes távoli harangA könyv listaára: 2999 Ft. Leírás:
Harmadik részéhez érkezett Libba Bray misztikus-romantikus regényfolyama, amelynek központi alakja a különleges képességekkel - a látás adományával - megáldott fiatal lány, Gemma Doyle. Noha Gemma (az akkor még brit gyarmatnak számító) Indiában nőtt fel, édesanyja baljós halála és apja lezüllése után a londoni bentlakásos Spence Akadémia diákja lett. Itt bontakoztak ki szokatlan adottságai, amelyek lehetővé tették, hogy átjárása legyen más világokba - azaz a birodalmakba. Gemma azóta nagy gyakorlatra tett az okkult erők praxisában, és ez nem kerülte el a titokzatos Raksana szekta figyelmét sem, akik egy Katrik nevű fiút bíznbak meg azzal, hogy elkapja a lányt. Gemma gyanakszik Katrikra, és érzéseit csak még inkább megzavarja, hogy vonzalmat is érez iránta. Ugyanakkor figyelmét most másra is fókuszálnia kell: egyrészt készülnie kell első báljára, ahol be fogják vezetni az úri társaságba, másrészt ki kell szabadítania barátnőjét és szövetségesét, Pippát, aki élőhalottként egy másik világban rekedt... ISBN: 978-963-245-271-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 460 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 17:40
. Bray, Libba : Az az édes távoli harang - Jelenlegi ára: 2 460 Ft

Fontos