2011. április 24., vasárnap

BOSS AUTOMATA FEKETE BŐR ÖV!ÚJ GENERÁCIÓS! - Jelenlegi ára: 1 690 Ft


BOSS  AUTOMATA FEKETE BŐR ÖV! ÚJ GENERÁCIÓS!
Új generációs férfi BOSS  AUTOMATA bőr öv 0-135cm
Megérkezett az övek új generációja, az AUTOMATA öv!
BOSS  automata bőr öv
Az öv hosszát ÖN választja meg.
 Az öv szélessége 3 cm
AZ AUTOMATA BŐRÖV ELŐNYEI
Gyakorlatilag mm pontos, folyamatos méretbeállítás és az öv méretének egyszerű és gyors utána állítása, feszítése vagy lazítása észrevétlen, diszkrét mozdulattal!
A régi típusú, lyukasztott öveknél lényegesen hosszabb élettartam, mivel a feszítő erő nem egy ponton, koncentráltan, azaz a lyukasztás közvetlen környezetében terheli az övet (ahol idővel berepedés, szakadás jelentkezik), hanem 6-8 cm2-es felületen oszlik el. Ezen kívül elmaradnak a lyukasztott öveket terhelő éles irányváltások, törések, a csatok éles szélének koptató hatása, stb.
Automata övek használata esetén az öv végét csak át kell dugni a zárószerkezettel ellátott csatrészen, és az öv magától záródik.
Után feszítéshez egyszerűen tovább kell húzni az öv szabad végét, és az öv az újabb feszítés végső pontján, önmagától újra záródik.
Lazításához egyetlen ujjmozdulattal, egy kar elfordításával oldjuk a záró rendszert (a rögzítő élt kiemeljük a szíj hátsó részéből) és az övet a kívánt méretig tágítjuk. A  kar elengedése után az öv az adott ponton automatikusan rögzítődig.
Sikeres vaterázást kívánok! Nézd meg a GALÉRIÁMAT is.
Amint a számlámra érkezik az összeg (vételár+postaköltség),  másnap a  postára adom a terméket!
Kérlek kizárólag e-mailben beszéljük meg a részleteket!  
Amennyiben a licit lejárta után 5napon belül nem jelentkezel és 10 nap után sem fizeted ki a terméket, negatív értékelést adok !  
Kérlek, csak akkor licitálj, ha elfogadod a feltételeimet!  



Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Az aukció vége: 2011-04-26 22:54
. BOSS AUTOMATA FEKETE BŐR ÖV!ÚJ GENERÁCIÓS! - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Fontos