2011. július 28., csütörtök

Hello Kittys, H&M.es nacicsomag 80-86 - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Sziasztok!
Közeledik az ősz, az ovi, így szekrényt ürítettünk és az itt hirdetett, imádott nacikat kinőttük.
Az aukció tárgya 3 db naci, melyet ősszel térdzoknival, de sokszor télen harisnyával is hordtunk. Mindhárom naci H&M. es, minőségi, strapabíró, folt- és szakadásmentesek!
Hello Kitty farmernaci: mérete 80-as. Belül a derekán állítható gumival. felhajtott aljjal árulták, ám mi pont gyorsan nőttünk, ezért kiselejtezés helyett lehajtottam az alját, ugyanis csak a varrások mentén volt kétoldalt egy egy öltéssel rögzítve előtte is. Direkt fotóztam úgy, hogy mindkét hossz látszódjon, 1 perc alatt vissza lehet varrni nyom nélkül, ha Nektek az a méret kellene : -)
Méretei : külső szárhossz 45 cm leengedve, 41 felhajtva. Belső szárhossz: 28 cm lehajtva, 24 cm felhajtva. Csípő 32 cm, derék 24 cm ( de ez ugye állítható : -)
ZÖld katonai naci: Mérete 86-os, belül a dereka gumival állítható. Alja húzott, oldalán nagyon vagány zsebek vannak, mint a nagyoknak : -)
Méretei: külső hossz 42, belső hossz 24 cm. Csípő 31 cm, derék 24 ( de ez állítható)
Rózsaszín naci: mérete 86-os. Kordszerű anyag, vagány szabású naci oldalán zsebekkel és a gombokban illetve a zsebeknél szolid, de tetszetős rózsaszín kövecskékkel.
Méretei: külső hossza 44 cm, belső 26 cm. Csípő 31 cm, derék 23 cm. Ez nem állítható, de kellően szűk, viszont nem szorítja a manó derekát.
Szuperkényelmes és vagány darab mind : -)
Láthatod a méretek alapján, hogy hiába a méret szerinti besorolás, a valós centik mégis megtréfálnak, így tanácsolom, hogy inkább azokat nézd : -) Kor szerint 1-1, 5 évesre valók, de a H&M nagy méretezés, így mi bőven 2 éves kor fölött is hordtuk.
Köszönöm, hogy benéztél, ha időd engedi, nézd meg a többi aukciómat is.
Szép napot kívánok : -)


Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 12:44
. Hello Kittys, H&M.es nacicsomag 80-86 - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Fontos