2011. december 23., péntek

41es velúr "kis semmi" - Jelenlegi ára: 1 400 Ft


RitaBrill
Minőségi, elegáns és újszerű second-hand női cipők Angliából!
Az általam forgalmazott termékek, mind kiváló minőségűek. Viselőjük nem fog csalódni!
Az általam kínált cipők extra (41-42-43-44-es) méretek. A cipőket folyamatosan töltöm fel, érdemes gyakran visszanézni!
****************************************
TERMÉKLEÍRÁS
Egyszerű, elegáns, kényelmes. Szélessége
10 cm.
Tetszeni fog!
Jellemző mo. -i bolti ár : 10-15e Ft 
****************************************
ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK A VÁSÁRLÁSRÓL:
Szeretném tájékoztatni az aukciófigyelőket, hogy a termékek ára nem megy lefelé.
Szinte soha.
Ugyanez vonatkozik a minimál ár alatti licitelőkre: felesleges a minimál ár alá licitálni, hisz van MINIMÁL ár. Az azt jelenti, hogy az alatt nem eladó.  
LICITÁLÁS
Licitet semmilyen indokkal nem törlök. A vásárlástól semmilyen indokkal nem fogadok el elállást. A korrekt eladás érdekében mindent nagy körültekintéssel intézek. A termékleírások teljes körűek és alaposak. Igyekszem minden információt részletesen leírni, ezen kívül garantálom, hogy kérdéseire 1-2 napon belül választadok. Ezek alapján elvárom, hogy felelősségteljesen licitáljon, vásároljon. Amennyiben egy termékre hamarabb lenne szüksége, kérem jelezze és hamarabb is le tudom zárni az aukciót. A minimál árat nem csökkentem, az nem képezheti alku tárgyát. Csere sem érdekel és beszámítani sem tudok. Köszönöm a megértését!
VÁSÁRLÁS UTÁN
A licit lezárulása után e-mail üzenetet kap, amiben a szükséges információkat megírom. Kérem az abban leírtak szerint küldje el a vételárat és postaköltséget. Én a vételár beérkezése után postázom a terméket.  Miután a terméket megkapta, kérem készítse el pozitív értékelését. Természetesen én is pozitív értékelést adok Önnek.
Kérem, amennyiben az adás-vétel során bármilyen problémája adódik, arról tájékoztasson és én megpróbálom megoldani. A negatív értékelés semmire nem ad megoldást!
SZÁLLÍTÁS
A terméket mindig gondosan becsomagolva küldöm a Magyar Postán keresztül. A feladás díját megtalálja a szállítási és fizetési feltételek fülön.
Kérem olvassa el ismerj meg oldalamat is! Köszönöm!
Sok sikert kívánok a licitáláshoz! : )Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2012-01-11 06:27
. 41es velúr "kis semmi" - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Fontos