2012. január 7., szombat

Calvino, Italo: Ha egy téli éjszakán egy utazó - Jelenlegi ára: 2 855 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Ha egy téli éjszakán egy utazóA könyv listaára: 3400 Ft. Leírás:
Az Európa Könyvkiadó 1985-ben, az író halála évében jelentette meg Italo Calvino kitűnő regényét Telegdi Polgár István fordításában és utószavával. Az újabb kiadás sajnos mellőzi a fordító kommentárját, amiért némileg kárpótol az ízléses, szép könyvészeti kivitel. Calvino regénye valójában bravúros játék az olvasás valóságával és az irodalom fiktív világával. Már a mű elején az író felhívja az olvasó figyelmét: Italo Calvino új regényét, a Ha egy téli éjszakán egy utazó-t kezded éppen olvasni. Ezután a könyv megvásárlásának ironikus történetével szembesülünk. Mire végre elkezdjük beleélni magunkat a történetbe, újabb meglepetés ér. A narrátor bejelenti, hogy példányunk rossz, mert a harminckettedik oldal után a tizenhetedik következik, ráadásul a könyvbe egy másik regényt kötöttek. Elindul hát a nyomozás. A megszólított olvasó végül rátalál a lengyel író regényére, sőt a boltban találkozik az Olvasónővel is, akit a regény végén, ha úgy tetszik neki, elvehet feleségül. Calvino írói ötletekből kifogyhatatlan, összesen tíz regény első fejezete került a műbe. Változatos helyszíneken játszódó, eltérő műfajú és stílusú szövegekbe olvashatunk bele. Mindezért cserébe az író megajándékoz a történet, a mese utáni nyomozás örömével. A reflektív, posztmodern olvasáshoz edződött művelt nagyközönség számára nyújt tartalmas élményt (az idősebbek számára az újraolvasás során) a nagy olasz író ironikus, humoros, bölcs, öntükröző műve. ISBN: 978-963-07-9164-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 855 Ft

Az aukció vége: 2012-01-10 05:55
. Calvino, Italo: Ha egy téli éjszakán egy utazó - Jelenlegi ára: 2 855 Ft

Fontos